Lördag 28 juni: Bokningsbar middag från kl 18 [Boka] eller drop-in i mån av plats. Det går också bra att bara beställa en drink om man vill. B+B är öppet [Boka].
Fredag 4 juli: Bokningsbar middag från kl 18 [Boka] eller drop-in i mån av plats. Det går också bra att bara beställa en drink om man vill. B+B är öppet [Boka].
Lördag 5 juli: ”Tapperas” bokningsbart kl 19 [Boka]. B+B är öppet [Boka].
Fredag 18 juli: Bokningsbar middag från kl 18 [Boka] eller drop-in i mån av plats. Det går också bra att bara beställa en drink om man vill. B+B är öppet [Boka].
Lördag 19 juli: ”Tapperas” bokningsbart kl 19 [Boka]. B+B är öppet [Boka].
Lördag 26 juli: Bokningsbar middag från kl 18 [Boka] eller drop-in i mån av plats. Det går också bra att bara beställa en drink om man vill. B+B är öppet [Boka].
Lördag 9 augusti: Provning av svenskt bubbel kl. 19 / Tasting: Swedish sparkling wines 7 pm [Boka plats/Book]. B+B är öppet [Boka].
Lördag 6 september: Ssongfinal! 3-rttersmeny / 3-course dinner [Boka plats/Book]. B+B är öppet [Boka].
Vi gillar kaffe. Väldigt mycket. Espressokaffet vi använder heter Arabusta Nr9 och rostas av våra vänner på Stadens kafferosteri i Ulricehamn. En lite kraftigare espresso med sydländska toner. Bryggkaffet varierar över säsongen, vi brukar jobba med Stadens, Ingo på Gårdsrosteriet Vista Kulle och Sebastian Balck på Balck Coffee i Kalmar. Vi testar även en del kaffen från Tadah kafferosteri i Lenhovda, bara några mil söderöver.
Läs mer om kaffet här
Både vår espresso och bryggkaffe går att köpa med sig hem.
Vi serverar främst middag, i form av vår avsmakningsmeny ”Tapperas”. Men med begränsade öppettider och antal sittplatser. Förbokning är ett måste!
När hotellet är igång i högsäsong brukar vi även ta bokningar för frukost.
Sergel B&B har fullständiga rättigheter och serverar även väl utvalda lokala öl och spritsorter, ett urval av cocktails och drinkar samt självklart vin för den som vill. Vi serverar främst vin från Skåne och Öland.